www.lovelornlure.aridztech.com
 
Untuk rujukan suami
Untuk rujukan isteri
Venergy-Mior-Qshe
Gymball-trimmer-Analyzer
Maxtender-FitnessVCD
Beautiful Brooch
Beautiful Bracelet & Bangle

 

 

 Cara urutan sensaoil
 

Teknik Urutan

Sensaoil™ boleh digunakan sebagai rawatan harian penjagaan zakar, di urut 2 kali sehari dengan teknik yang diberikan. Teknik urutan tersebut sangat ringkas dan mudah. Apabila anda telah amalkan secara rutin, ia hanya mengambil masa 5 minit setiap sesi. Urut pada waktu pagi dan malam. 

Anda dinasihatkan tidak membasuh zakar selepas urutan kerana  Sensaoil™ akan meresap ke dalam kulit melalui epidermis ke saluran darah. Jangan bimbang kerana Sensaoil™ didatangkan khas dengan pati minyak Lavender yang harum dan mengandungi anti-septik. Lavender juga mengandungi agen penenang dan anda akan dapat merasai kehangatan Sensaoil™ hanya beberapa saat setelah menyapunya dimana-mana bahagian kulit.

Jika Sensaoil™ disapu pada zakar semasa berasmara, ia juga akan dapat mengaktifkan clitoris, dimana ia bertindak meransang libido/ghairah seksual pasangan anda.Sensaoil™ perlu diamalkan selalu untuk mengelakkan mati pucuk dan masaalah ejakulasi pra-matang. Selain itu, Sensaoil™ juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal. Anda perlu mengurut dengan menggunakan Sensaoil™ sekerap yang mungkin dalam masa beberapa minggu untuk melihat progres saiz zakar.

 urut1.jpg

  • Urut sisi kanan dan zakar, dari arah pangkal hingga ke kepala zakar.Tahan kulit di bahagian pangkal zakar jika kulit zakar berkedut/kendur. Lakukan 5 kali urut sekali gengaman.

 urut2.jpg

  • Urut dari bawah hingga ke pangkal buah zakar.Ulang 7 kali.

 urut3.jpg

  • Tekan di dua bahagian lubang cincin dengan jari perlahan-lahan.Ulang 11 kali.

 urut4.jpg

  • Urut di celah pelipat peha menghala ke arah bahagian lutut.

 urut5.jpg

  • Urut pangkal zakar ke arah luar di bahagian kanan, kiri, atas dan bawah. Ulang 7 kali

 urut6.jpg

  • Tangan kanan memegang zakar melalui bawah peha kanan. Luruskan kaki sedikit demi sedikit.
 

 

 

   
 

©2008 lovelornlure.aridztech.com
All rights reserved

Online support / web admin